İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bursa minibüs saatleri

Bursa minibüs saatleri şehrin genelinde kullanılan ulaşım araçlarından biridir. Güncel olarak veri girişi yaptığımız saat bilgilerine web sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. Editörlerimiz belli sürelerde değişiklik yapmaktadır. Şehir merkezinden çevre ilçelere, köy ve mahallelere giden minibüsler nereden hareket etmektedir? İlk sefer ve son sefer saat kaçta? Bursa minibüs saatleri tüm bu soruların yanıtını araştırma yaparak en doğru bilgi ile aktarmaktayız. Trafik ve olumsuz hava koşullarından kaynaklı gecikmeler yaşanabilmektedir. Durumu tolere etmek için ek seferler yola çıkarılır.

Bursa minibüs saatleri

Yenişehir Otogarı – Kestel

Eski Batı Garajı – Keles

Eski Batı Garajı – Orhaneli

Bursa Terminali – Yenişehir

Demirtaş – Kent Meydanı

Hipodrum / İsmetiye – Kent Meydanı

Küçük Sanayi – Görükle

Organize Sanayi – Güzelyalı İDO

Organize Sanayi – Mudanya

Panayır – Kent Meydanı

Yenişehir – İnegöl

Üniversite İstasyonu – Karacabey

İznik – Yenişehir

Yenişehir Devlet Hastanesi – Toki Cami

Bursa minibüs saatleri aramanız için sizlere çok yüksek ihtimalle rahat, yazları serin, kışlarıysa sıcak bir yolculuk geçirebileceğinizi bildirelim. Kanuni yükümlülükler dolayısıyla yapılan toplu taşıma araçlarındaki değişiklikler yolcu odaklı olmaktadır. Tüm araçlar belirli şartları karşılamak zorunda. Bursa şehrimizin büyük şehir olması sebebiyle de ulaşım hatlarının neredeyse tümünün yoğun kullanımı gereği sefer sıklıkları oldukça fazladır. Yolculuğunuz için dış sebepler dışında sizleri yavaşlatacak, boşa zaman geçirmenize neden olacak hiç bir sebep yok!

Trafiğin işlek olduğu saatler dışında Bursa ilinin coğrafi konumu sebebiyle yüksek oranda şehirler arası taşımacılık yapan araçlar otobanlarını ve karayollarını meşgul edebilmektedir. Özellikle İstanbul İzmir arası gerek yolcu taşımacılığı gerek eşya taşımacılığı yapan yüksek ve uzun araçlar vardır. Otobanlar ile terminal yollarını kullanmak durumundadır. Eğer yolculuğunuz bu bölgelerle çakışmaktaysa yüksek derece acele gerektiren işlerinde Google Maps gibi harita uygulamalarından mutlaka trafik bilgisi almanızı tavsiye ediyoruz.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir